Wat is Pyjamadag?

Iedereen in pyjama!

Bednet, MNM en Ketnet vieren op vrijdag 13 maart de vijfde editie van de Nationale Pyjamadag. Vorig jaar namen 1400 scholen deel. 

Ook dit jaar is de boodschap eenvoudig:

Kom in pyjama naar school en steek met je groepsfoto alle langdurig en chronisch zieke kinderen een hart onder de riem. 

Ook belangrijk: met je deelname aan Pyjamadag maak je Bednet nog beter bekend, zodat wij nog meer zieke kinderen en jongeren kunnen verbinden met hun klas.

  Deelnemen doen we voor alle zieke kinderen en jongeren: voor kinderen die via Bednet les volgen, voor kinderen die in de ziekenhuisscholen, de revalidatiecentra, kinderpsychiatrische diensten of via vrijwilligers mee blijven met de leerstof. Onderwijs aan zieke kinderen is pas een succesverhaal als vele partners samenwerken. Dat willen we op 13 maart vieren”.  Els Janssens, directeur Bednet

  Wat doet Bednet?

  Bednet zorgt ervoor dat kinderen die lange tijd of regelmatig niet naar school kunnen wegens ziekte, van thuis uit live de les kunnen volgen in hun eigen klas. Zo blijven ze mee met de leerstof en blijven ze hun vrienden zien. 
  ​​​​​​​

  Doe mee met je klas in 1, 2, 3

  • Schrijf je in op onze website.

  • Kom op vrijdag 13 maart in pyjama naar school.

  • Deel je originele groepsfoto via sociale media met de hashtag #pyjamadag #Bednet.
  • Doe mee met de wedstrijd: Deel je foto vanaf 9 maart op deze website. Je maakt kans op een open training met de Rode Duivels en pyjama’s van Eskimo.
   ​​​​​​​


  Maar, ik ga niet meer naar school!

  Geen probleem! Ook jij kan meedoen.

  Inschrijven als school

  Kom jij op vrijdag 13 maart ook in pyjama naar school? Zo steek je zieke kinderen en jongeren een hart onder de riem!