Voor iedereen

Ik doe mee in pyjama!

Iedereen mag in pyjama naar het werk, de vereniging of sportclub komen op vrijdag 11 maart en zijn of haar foto delen met #pyjamadag @Bednet. 

Ik doe mee, maar niet in pyjama! 

Bednetters missen niet alleen de les, ze missen vooral het sociaal contact met hun klasgenoten en de leuke avonturen in de klas (#fomo). Meer dan ooit weet jij hoe dat voelt.

Deel een leuke foto met wat jij het meeste mist als je niet naar school of werk kan gaan met #pyjamadag #fomo en tag Bednet.

Logo Bednet Pyjamadag

Visuals Pyjamadag

Doe je mee met Pyjamadag? Maak gebruik van onze oproep video en online visuals (logo voor je website, visual te delen op sociale media en het Pyjamadag Facebook kader).

Deel het Facebookevent

Maak iedereen warm voor de Nationale Pyjamadag. Deel het Facebookevent met zo veel mogelijk vrienden. Zo vergeet niemand dat het vrijdag 12 maart #pyjamadag is!

Deel je foto #pyjamadag

Toon je warm hart en post rond pyjamadag een leuke foto in pyjama of jouw ultieme pyjamamoment op je sociale media met #pyjamadag @bednet.

Alle #pyjamadag foto’s kan je binnenkort bekijken op onze website.

Inspiratie nodig?

Waarom je foto delen?

Op onze jongerenpagina delen we vanaf 9 maart verhalen van jongeren voor wie pyjamadag vorig jaar heel bijzonder was dankzij jullie foto's!