Fotowedstrijd

Deel je klasfoto in pyjama

Komen jullie op vrijdag 13 maart met de hele klas in pyjama naar school? Super! Maak dan zeker een leuke groepsfoto in pyjama en deel de foto vanaf maandag 9 maart op onze website. Zo maak je als klas kans op een mooie prijs. Je foto delen op sociale media vinden we minstens even belangrijk maar hiermee kan je niet deelnemen aan de wedstrijd.

Wat kan je winnen?

Deelnemen is belangrijker dan winnen.

Elke klasfoto uit het basis of secundair onderwijs die wordt gedeeld op onze website maakt kans om te winnen.  Uit alle deelnemende foto's kiezen we 1 klas uit het kleuteronderwijs, 1 klas uit het lager onderwijs en 1 uit het secundair onderwijs. De drie winnende klassen krijgen pyjama's van het merk Eskimo. 

Maar dat is nog niet alles. Omdat de Belgian Red Devils onze partner zijn, mogen we de winnende lagere en secundaire schoolklas ook tickets geven om een open training bij te wonen in Tubize. 

Wil je je foto niet delen op onze website, enkel op sociale media?  Daar zijn we even blij mee! Je foto neemt dan wel niet deel aan onze fotowedstrijd.  Hou onze jongerensite wel goed in het oog. Want rond Pyjamadag maken enkele jongeren kans op wedstrijdtickets van de Rode Duivels.

Inspiratie nodig?