Welk type vrijwilliger ben jij?

Uw tijd is goud waard. 32 vrijwilligers zorgen er vandaag voor dat Bednet er staat voor haar kinderen. Schuilt er ook een held in jou om deze kinderen te helpen in hun strijd. Ontdek dan hier welk type heldendaad bij jou past. Graag ontmoeten we je op onze academische zitting op maandag 15 september om 17u bij Belgacom in Brussel om je beter te leren kennen. Inschrijven kan op info@bednet.be. Past deze datum je niet, stuur dan eenvoudig een mailtje naar wordvrijwilliger@bednet.be met daarin je contactgegevens en wat voor soort vrijwilligerswerk je graag zou willen doen. We maken graag een afspraak voor je voor een persoonlijk gesprek. Alle vrijwilligers worden verzekerd en vergoed voor hun reisonkosten.

 

Computers hebben geen geheimen voor je. Het installeren van onze computer en scanner/printer, het controleren van de internetverbinding, het is een kolfje naar je hand. Je hebt tijd overdag en beschikt over een auto om de afstand naar de scholen te maken. ICT-vrijwilliger is de job voor jou.

 

 

Overal waar je gaat, heb je contacten. Je netwerk is ijzersterk en de angst om voor een publiek te spreken is jou onbekend. Je weet dan fondsen essentieel zijn voor de werking van Bednet en je bent overtuigd dat onderwijs een recht is voor ieder kind, ook als het ziek is. Avondactiviteiten schrikken je niet af. Netwerk-vrijwilliger is je tweede natuur.

 

 

MacGuyver verdwijnt in het niets naast jou. Folders uitdelen, een standje bemannen of opbouwen, materiaal leveren, je kan werkelijk alles en vindt het allemaal leuk. Een auto bezitten of zeker kunnen besturen is een groot voordeel. Je kan je makkelijk vrijmaken. Logistiek-vrijwilliger is jouw totem waar je fier op bent

 

 

Getuigenissen van vrijwilligers