Je bent hier:

U bent hier

Maatregelen Coronavirus Bednet

Preventieve maatregelen coronavirus

Na overleg met het Departement Onderwijs en Vorming heeft Bednet beslist om tot en met 31 maart geen huisbezoeken meer te houden bij zieke kinderen en jongeren. Met deze preventieve maatregel wil Bednet haar kwetsbare doelgroep beschermen. Dit loopt parallel met de nieuwe richtlijnen van de FOD Volksgezondheid. Alle huidige gebruikers van onze dienstverlening werden op de hoogte gebracht.

Leerlingen kunnen de lessen blijven volgen via Bednet. Aanvragen blijven mogelijk om medische redenen bij minstens 4 weken gebruik (zie voorwaarden). Let wel: zieke kinderen die sinds vandaag in quarantaine zijn geplaatst kunnen we helaas niet helpen vermits ons computermateriaal hier aan huis moet geleverd worden i.p.v. aan de school. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kunnen wij, omwille van de fysieke levering van ons computermateriaal, niet garanderen dat de quarantaine niet verbroken zal worden

Vragen over een eventuele aanvraag? aanvraag@bednet.be - Marion: 0474/48.55.28 

Corona en de Nationale Pyjamadag

Er is geen reden om leerlingen niet in pyjama naar school te laten komen. Zet jouw school een 'grotere' activiteit op in het kader van Pyjamadag? Er zijn nieuwe richtlijnen voor scholen in verband met het voorkomen van coronabesmettingen.. Lees welke situaties je het best vermijdt op school.

Naar de maatregelen