Je bent hier:

U bent hier

Ketnet en MNM steunen pyjamadag

MNM en Ketnet besteden heel de week aandacht aan de Nationale Pyjamadag en Bednet.

Ketnet

Van maandag tot en met donderdag roept Ketnet kinderen op om een foto door te sturen van de pyjama-outfit waarmee ze vrijdag naar school gaan. 

Vrijdag 17 maart presenteert Ketnet-wrapper Sarah Mouhamou - in pyjama uiteraard - de wrap, samen met Bednetters op afstand. En ze nodigt een klas, die meedeed aan de pyjamadag en een Bednetter als klasgenoot hebben, uit voor een heuse 'pyjamaparty'. Samen kondigen ze de programma's aan. Karrewiet, het dagelijkse journaal van Ketnet, besteedt ook aandacht aan de Nationale Pyjamadag. 

MNM

Vrijdag 17 maart presenteren MNM-dj’s Peter Van de Veire en Julie Van den Steen hun ochtendshow live vanuit het Virga Jessecollege in Hasselt, de school van Bednetter Catharina. Catharine heeft een spierziekte waardoor ze nog maar zelden naar school kan. Dankzij de vzw Bednet kan ze de lessen gelukkig nog wel van thuis uit volgen. Met de uitzending vanuit het college in Hasselt wil MNM alle langdurig zieke kinderen en jongeren - en Catharina in het bijzonder - een hart onder de riem steken. Speciaal daarom zal Catharina op Nationale Pyjamadag zelfs even naar school komen. In ruil hebben Peter en Julie heel wat verrassingen voor haar in petto. Stem je radio dus zeker af op MNM op pyjamadag. Julie van den Steen ging alvast even kennis maken met Catharine.

Naar aanloop van pyjamadag lanceert MNM trouwens een leuke pyjamaselfie actie. Neem gewoon een foto in pyjama met #pyjamaselfie. Post hem op de website van MNM en deel hem via sociale media. Wie weet win jij een gloednieuwe Woody-pyjama. 

Zin om deel te nemen: schrijf je snel in voor pyjamadag!