Je bent hier:

U bent hier

Iddink steunt Bednet

Iddink is ervan overtuigd dat ieder kind recht heeft op goed onderwijs. Daarom steunt Iddink Bednet.

Bednet wil voor iedereen toegankelijk zijn. Met dezelfde overtuiging reikt Iddink scholen manieren aan om de leerlingenfactuur zo laag mogelijk te houden. Want een betaalbare factuur is vaak doorslaggevend voor ouders.

Via Iddink kunnen leerlingen handboeken huren en werkboeken aankopen. Bovendien helpen ze scholen bij het produceren van eigen cursussen: zowel digitaal als gedrukt. Leerlingen krijgen gratis toegang tot een eigen digitale boekentas met daarin een handig overzicht van alle aangekochte én door de school verstrekte leerinhouden. Ook de digitale leerinhouden die bij verschillende uitgeverijen werden aangekocht, worden hier makkelijk teruggevonden. Praktisch én duurzaam!

We willen hierbij nogmaals alle leerlingen en ouders die vorig schooljaar bij hun Iddink-bestelling  € 1,75 aan Bednet schonken van harte bedanken. En in het bijzonder het Sint-Ursula-Instituut te Onze-Lieve-Vrouw-Waver: zij doneerden de grootste som. Samen met de directeur van het Sint-Ursula-Instituut overhandigde Iddink een cheque voor maar liefst € 61 000 aan Bednet. Een onvergetelijk moment!

Door het grote succes van deze actie blijft Iddink ook volgend schooljaar Bednet steunen.

En jij? Wil jij ook leerlingen die tijdelijk, langdurig of veelvuldig niet naar school kunnen, synchroon onderwijs aanbieden? En tegelijk zélf genieten van een voordelige leerlingenfactuur én een handige digitale boekentas?

Bestel dan komend schooljaar je boeken bij Iddink!

Meer weten?