CTG, vrijwilligers met een grote V

Bednet VZW werd oorspronkelijk geïntroduceerd bij CTG door de IT-manager, Frederic Serré, die zelf vrijwilliger was voor Bednet. Bart Briers, Director Services & Solutions, ondersteunde met de directie de keuze van Bednet als één van de doelen om zowel financieel als logistiek te ondersteunen in het kader van hun sociale responsabiliteit.

Binnen CTG zijn vooral Lieven Goossens, Competence Developer en diens back-up An Siebens, Delivery Executive, al verschillende jaren verantwoordelijk voor de operationele planning en organisatie van de technische ondersteuning van de Bednetprojecten, in directe samenwerking met het ICT-team van Bednet.
 
De afgelopen jaren zijn er in de zomermaanden telkens verschillende CTG-consultants ingeschakeld voor het reinigen, labelen, testen en instellen van configuraties in webcams, printers en computers, evenals voor het bieden van hulp bij technische problemen, het opstellen van technische handleidingen en documentatie, de inhoudelijke feedback van de interne Bednet support website en de verhuis tussen de verschillende Bednetlocaties.

Ook deze zomer geven deze vrijwilligers weer het beste van zichzelf voor Bednet.