Je bent hier:

U bent hier

Maak Bednet bekend

Help jij Bednet bekend maken op school, in je vereniging, bij vrienden of familie? Doe mee aan de Nationale Pyjamadag, doe een spreekbeurt over Bednet of spreek over Bednet op sociale media, je blog of website.

Pyjamadag

Wist je dat er elk schooljaar duizenden kinderen en jongeren zijn die door ziekte langdurig of regelmatig niet naar school kunnen gaan? Vaak blijven ze van thuis of in het ziekenhuis de les volgen, via Bednet, via een leerkracht of vrijwilliger aan huis of via lessen in de ziekenhuisschool. Bednet zorgt ervoor dat zieke leerlingen via de computer en tesamen met hun eigen klas de lessen mee kunnen volgen. Zo blijven ze mee met de les en al de rest!

Op vrijdag 11 maart 2022 roepen Bednet, MNM en Ketnet iedereen op om in pyjama of onesie naar school te komen. Door mee te doen steek je zieke kinderen een hart onder de riem en maak je Bednet mee bekend. Deze keer staat Pyjamadag in het teken van dromen. Kom dit jaar niet enkel verkleed in je pyjama naar school maar ook in je droomberoep. En steek met je klasfoto alle langdurig en chronisch zieke kinderen en jongeren een hart onder de riem.

Ik doe mee

Op sociale media

  • Volg Bednet op Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin. Geef zeker comments bij de posts of deel onze berichten.
  • Ben je tevreden van Bednet? Geef ons dan zeker een review op Facebook of Google.
  • Had je een fijne ervaring met Bednet of deed je een leuke actie voor ons? Deel je ervaring steeds met onze hashtag #bednet.

 

Op jouw website / blog

Elk kind heeft recht op onderwijs, ook als het ziek is. Hoe meer ouders, scholen, artsen, verenigingen op de hoogte zijn van Bednet, hoe beter. Vermeld Bednet zeker bij de nuttige links op de website van je vereniging, je school of blog. 

Voorstel tekstje: 

www.bednet.be - Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen en jongeren van thuis uit live de les kunnen volgen in de klas. Zo blijven ze via internet mee met de leerstof en houden ze contact met hun vrienden. Bednet is gratis voor school en kind. 

Download het nodige visibiliteitsmateriaal

Folders en affiches

Maak Bednet bekend via onze folders en affiches in de wachtzaal van je praktijk, je zaak of je firma:

Download het visiblititeitsmateriaal hier of vraag gedrukte exemplaren aan via info@bednet.be.