Gloria vlogt voor Bednet

Gloria vlogt voor Bednet

Gloria vlogt voor de pyjamadag van Bednet
Hi! Ik ben Gloria, bekend van Ketnet. Speciaal voor #pyjamadag vlog ik voor Bednet. In deze vlogreeks ga ik langs bij Wout die misschien wel meer tijd achter zijn computer doorbrengt dan ik (no way ?) en bezoek ik zijn leuke klas in de gemeentelijke basisschool de Bijenkorf!

VLOG #1

In deze vlog ontdek je waarom Wout (11 jaar) zo blij is met Bednet en waarom jij met je klas een pyjamafeestje zou moeten houden op #pyjamadag!

Wil jouw klas ook graag deelnemen?

Schrijf je klas in

VLOG #2

Zonder vrienden geen feestje! In deze vlog gaat Gloria campagne voeren op de school van Wout. Iedereen is welkom op zijn spetterend feestje. Houden jullie ook een pyjamaparty op school?

VLOG #3

In deze vlog gaat Gloria terug langs bij Bednetter Wout. Hoe ziet zijn schooldag eruit achter de laptop? Gloria gluurt mee. Zeker kijken, want Wout gaat je verbazen, net zoals ons.

VLOG #4

Pyjamadag zit er alweer bijna op, maar het was echt een fantastische dag. Wout en Gloria hebben net het “beste pyjamafeestje ooit” achter de rug. Ze hopen dat jullie feestje ook zo'n groot succes was.

Deel ook jouw story!

Heb jij een verhaal dat je met ons wil delen? Dan maak je kans op het bijwonen van een open training van de Rode Duivels.

Deel je story