Home

Mee met de les, en al de rest!

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen en jongeren van thuis uit live de les kunnen volgen in hun eigen klas. Wil je dit schooljaar gebruik maken van Bednet? Dien je aanvraag hier in.
Bednet aanvragen

Kan je door ziekte niet naar school en wil je tòch de les volgen alsof je in de klas zit? Dit kan via Bednet. Bednet is gratis voor gezin en school.

Wat doet Bednet?    Voor wie is Bednet?    Aan de slag met Bednet

Ontdek hoe Bednet het verschil kan maken

Bekijk de korte video's van Marouane, Juf Anouk, Lyna en Sofie. Zij vertellen waarom Bednet voor hen het verschil maakt, elke schooldag weer.

 

Met steun van de Vlaamse Overheid

Recent nieuws

Bestel je schoolboeken via Iddink en steun Bednet

Iddink geeft ouders en leerlingen de mogelijkheid om éénmalig €1,75 te schenken aan Bednet, heel eenvoudig door de optie aan te vinken tijdens het bestellen van de schoolboeken.

Bednet voor jongeren met psychische problemen

Een kijk op Bednet bij psychische problemen

Je kind kan niet naar school omwille van psychische problemen. Wat kan Bednet dan betekenen volgens het onderzoek van twee studenten pedagogische wetenschappen en hun promotor?

 
Dubbelinterview met experten

Meer Bednetters met psychische problemen

Steeds meer leerlingen met psychische problemen kloppen aan bij Bednet. Hoe komt dat? En welke rol kan Bednet spelen? Twee experten lichten toe.

Het vernieuwde Bednet in een kleuterklas

Bednet in Schoolit

De redactie van Schoolit zet de nieuwe set-up en software van Bednet in de kijker. Ze kwamen een kijkje nemen in ons kantoor te Leuven en gingen zelf met het nieuwe materiaal aan de slag.