Je bent hier:

U bent hier

Coronacrisis

Hoe kunnen wij jou helpen?

Bednet lanceert het Bednet-helpcenter, een gloednieuw platform waar elke leerkracht en ouder terecht kan met vragen over onderwijs op afstand in deze bijzondere coronaperiode.
Als leerkracht starten met online sessies met je klas? Binnenkort tegelijk lesgeven aan leerlingen in je klas én thuis? Of op zoek naar ideeën om de groepsdynamiek ook op afstand te ondersteunen?

Vraag je je als ouder af hoe jij je zoon of dochter kan blijven motiveren om van thuis uit met de leerstof bezig te blijven? Kan jouw kind door ziekte of besmettingsgevaar binnenkort niet mee starten op school?

Het Bednet-team heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van gezinnen en scholen bij het langdurig les volgen op afstand en met het les volgen via de computer. Zij staan  graag klaar om jullie te ondersteunen bij vragen, bezorgdheden en twijfels. 

Chat of mail hier met het Bednet-team.

naar het Bednet-helpcenter

Laat je inspireren

Houd de moed erin. Laat je inspireren door deze verhalen van straffe Bednetters, hun ouders en leerkrachten.

"Alles komt altijd goed." - Annelies

Annelies (19) was vijftien toen ze in een zware depressie belandde. Sindsdien kent haar leven veel ups en downs. Toch probeert ze positief te zijn. Ook tijdens de coronacrisis al is dat niet makkelijk. 

"Ik zie elke dag als een kans om te leven" - Arno

Arno (16) lijdt aan mucoviscidose. Besmet worden door het virus zou bij hem fataal kunnen aflopen. Hoe leeft hij met die angst?  Heeft hij tips om les te volgen op afstand en vriendschap te onderhouden in quarantaine?

Pagina's