Je bent hier:

U bent hier

Coronacrisis

Hoe kunnen wij jou helpen?

Bednet lanceert het Bednet-helpcenter, een gloednieuw platform waar elke leerkracht en ouder terecht kan met vragen over onderwijs op afstand in deze bijzondere coronaperiode.
Als leerkracht starten met online sessies met je klas? Binnenkort tegelijk lesgeven aan leerlingen in je klas én thuis? Of op zoek naar ideeën om de groepsdynamiek ook op afstand te ondersteunen?

Vraag je je als ouder af hoe jij je zoon of dochter kan blijven motiveren om van thuis uit met de leerstof bezig te blijven? Kan jouw kind door ziekte of besmettingsgevaar binnenkort niet mee starten op school?

Het Bednet-team heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van gezinnen en scholen bij het langdurig les volgen op afstand en met het les volgen via de computer. Zij staan  graag klaar om jullie te ondersteunen bij vragen, bezorgdheden en twijfels. 

Chat of mail hier met het Bednet-team.

naar het Bednet-helpcenter

Laat je inspireren

Houd de moed erin. Laat je inspireren door deze verhalen van straffe Bednetters, hun ouders en leerkrachten.

"Probeer altijd positief te blijven" - mama An

An, de mama van Robbe en Roel probeert altijd optimistisch te blijven. Want zo gaan haar kinderen ook niet leven in angst om ziek te worden. An is de mama van Robbe (15) en Roel (12). Ze lijden beide aan een primaire immuundeficiëntie.

De jongen voor wie we onze handen wassen - Nick

“Ik ben toch wel een beetje bang voor corona. De kans is groot dat ik word besmet.” Nick is 7 en wedden dat jij ook aan hem denkt de volgende keer dat je je handen wast?