Je bent hier:

U bent hier

Zet een actie op

Steun Bednet via Music for Life

De Warmste Week van Music For Life komt eraan. Steun jij Bednet? Plan een actie, doe met jouw klas mee met de Ketnet-Koekenbak of vraag een liedje aan voor Bednet. 

Waarom Bednet steunen? Nina vertelt het aan actievoerder Veronique in dit filmpje van Studio Brussel.

Registreer je MFL-actie

Zamel online giften in

Plan je een actie, los van Music for Life? Wil je lopen, fietsen, een sponsoractie of een feest organiseren ten voordele van Bednet? Vanaf nu maak je gewoon je eigen actiepagina aan om online giften in te zamelen.

Je ziet meteen wie jouw actie steunt, hoeveel je hebt ingezameld en welke aanmoedigingen vrienden sturen. Dit platform dient niet voor Music for Life acties.

Registreer je actie

Wil je geen online giften inzamelen? Informeer ons dan over je actie via deze link. Het ingezameld bedrag stort je nadien gewoon storten op het rekeningnummer van Bednet (BE56 0015 9950 0088).

Bestel promotiemateriaal

We beschikken ook over promotiemateriaal om je actie mooi in de kijker te zetten (affiches, flyers, stickers en badges). Zo help je ons ook met de bekendmaking.

Vraag promomateriaal aan

 

 Bednet volgt de ethische code van het VEF

Wij gebruiken alle giften op een efficiënte manier, voor een maximale impact en transparantie. het volgen van deze ethische code houdt in dat onze schenkers, medewerkers en personeelsleden minstens een keer per jaar worden ingelicht over het gebruik van de ingezamelde fondsen.