Je bent hier:

U bent hier

Zet een actie op

Registreer je actie

We hebben jouw steun nodig voor de aankoop van computermateriaal. Tegen december 2017 wil Bednet 800 langdurig en chronisch zieke kinderen verbinden met hun klas. We zetten ook in op onderzoek naar nieuwe technologie om synchroon internetonderwijs eenvoudig en toegankelijk te houden voor de klas en het kind. Je actie zorgt er mee voor dat we gratis kunnen blijven voor kinderen en scholen. 

We beschikken ook over promotiemateriaal om je actie mooi in de kijker te zetten (affiches, flyers, stickers en badges).

Registreer je actie

De Warmste week 2017

Ook in 2017 wordt de week voor Kerstmis (18-24/12) opnieuw De Warmste Week. We rekenen opnieuw op heel wat warme acties voor Bednet. Registreer je actie vanaf nu. Geef ons zeker ook een seintje. Dan helpen we je graag aan ideeën en promotiemateriaal. Vorig jaar kochten wij met alle ingezamelde euro's computermateriaal aan voor zieke leerlingen en investeerden we in nieuwe software. Opgelet: je hebt geen recht op een fiscaal attest via Music for Life.

Registreer je #MFL actie

Crowdfunding voor een Bednet-project

Wil je stoppen met roken? Een marathon uitlopen? 10 kilo afvallen? Laat je extra motiveren door je in te schrijven op het gloednieuw crowdfunding platform www.youlcee.com (you will see). Bewijs dat je het kan en laat vrienden en familie je sponsoren ten voordele van Bednet om je doel te bereiken. Bednet wil via Youlcee €2000 inzamelen om een mobiele set te financieren voor een Bednetter. Help jij ons via jouw goed voornemen? 

Registreer je crowdfundactie

 Bednet volgt de ethische code van het VEF

Wij gebruiken alle giften op een efficiënte manier, voor een maximale impact en transparantie. het volgen van deze ethische code houdt in dat onze schenkers, medewerkers en personeelsleden minstens een keer per jaar worden ingelicht over het gebruik van de ingezamelde fondsen.