Je bent hier:

U bent hier

Zet een actie op

Registreer je actie

We hebben jouw steun nodig voor de aankoop van computermateriaal. Tegen het einde van dit schooljaar wil Bednet 600 langdurig en chronisch zieke kinderen verbinden met hun klas. We zetten ook in op onderzoek naar nieuwe technologie om synchroon internetonderwijs eenvoudig en toegankelijk te houden voor de klas en het kind. Je actie zorgt er mee voor dat we gratis kunnen blijven voor kinderen en scholen. 

We beschikken ook over promotiemateriaal om je actie mooi in de kijker te zetten (affiches, flyers, stickers en badges).

Registreer je actie

Crowdfunding voor een Bednet-project

Wil je stoppen met roken? Een marathon uitlopen? 10 kilo afvallen? Laat je extra motiveren door je in te schrijven op het gloednieuw crowdfunding platform www.youlcee.com (you will see). Bewijs dat je het kan en laat vrienden en familie je sponsoren ten voordele van Bednet om je doel te bereiken. Bednet wil via Youlcee €2000 inzamelen om een mobiele set te financieren voor een Bednetter. Het is namelijk belangrijk, zeker voor secundaire scholen dat de Bednet-installatie gemakkelijk verplaatsbaar is in verschillende vaklokalen. Help jij ons via jouw goed voornemen?