Je bent hier:

U bent hier

Doe een gift

Het is uitzonderlijk druk bij Bednet, met twee keer zo veel aanvragen in vergelijking met vorig schooljaar. 

COVID-19 brengt voor veel zieke leerlingen extra risico's met zich mee. Zij kunnen voorlopig niet bij hun vrienden in de klas zitten. Help ons met een gift om de snel toenemende vraag aan te kunnen. Want elk kind heeft recht op onderwijs, ook als het ziek is.

Steun ons

Doe een gift via overschrijving op BE56 001-5995000-88 met vermelding “naam + gift Bednet”.

Doe een online gift     Scan onze QR-code

Jouw gift is belangrijk!

Gemiddeld volgen de kinderen en jongeren zeven tot acht maanden les via Bednet. Bijna een heel schooljaar dus. Bednet zorgt enerzijds voor gratis ICT-materiaal thuis en op school en voor gratis internetverbinding. Anderzijds staan onze helpdesk en consulenten klaar om kinderen, ouders en school te begeleiden. Help ons om zieke kinderen uit hun isolement  te halen en geef hen de leefwereld op school terug.
 
Gemiddeld kost Bednet €2.500 per leerling. Elke gift is belangrijk om onze werking te ondersteunen.  

Fiscaal attest

  • BELANGRIJK: Als je Bednet nog in 2020 steunt met een gift van minimum €40 kan je rekenen op een fiscale korting van 60% in plaats van 45%.  Meer info
  • Vanaf €40 per jaar heb je recht op een fiscaal attest.

       

Organiseer een actie 

Doe mee met de #1000vanBednet. Wat dacht je van 1000 pannenkoeken maken, 1000 km lopen of 1000 Kerstkaarten versturen? Je kan het zo gek niet bedenken! Zet je eigen actie op en steun zo meer dan 1000 Bednetters! Music for life zamelt dit jaar jammer genoeg geen geld meer in voor goede doelen maar steun blijft broodnodig. Registreer je actie in 1,2,3  op ons platform.

Maak een actie aan

 

Bednet volgt de ethische code van het VEF

Wij gebruiken alle giften op een efficiënte manier, voor een maximale impact en transparantie. het volgen van deze ethische code houdt in dat onze schenkers, medewerkers en personeelsleden minstens een keer per jaar worden ingelicht over het gebruik van de ingezamelde fondsen.