Je bent hier:

U bent hier

Steun ons als bedrijf

Wens je ons als bedrijf, als service club of als school te steunen, aarzel dan niet om een afspraak met ons te maken. Wij komen de werking van Bednet, en de return naar u toe, graag toelichten. Investeer mee in technologie die iedereen de kans biedt om onderwijs te volgen.  We bekijken samen de beste manier om dit te doen.

Sophie Reyntens - 016/20.40.45 - sophie.reyntens@bednet.be

Mogelijkheden

Actie

Zet via je onderneming een actie op touw voor Bednet, om geld in te zamelen en tegelijk mooie momenten te beleven met collega’s. Enkele mogelijkheden:

  • Sportinitiatieven
  • Evenementen (bv. galabal, jubileum firma, nieuwjaar drink)
  • Veilingen en tombola’s
  • Collecte

 

Marketing voor het goede doel

Je onderneming schenkt een percentage van de verkoopswinst aan Bednet. Vb: Tomabel organiseert jaarlijks een back-to-school actie. Voor elk verkochte tros kerstomaatjes gaat er een bedrag naar Bednet

Of laat je inspireren door Otolift Trapliften. Deze firma schenkt een Bednetpoes t.w.v. €25,-. aan elke klant die een traplift koopt.  Je kan de Bednetpoes ook als Sinterklaas-of eindejaarsgeschenk aan je medewerkers geven.

 

 

Voorbeeld Kiwanis

Sven Denayer, secretaris van de Service Club Kiwanis Destelbergen vertelt:

"Ongeveer een jaar terug hebben wij vanuit onze serviceclub Kiwanis Destelbergen beslist om Bednet te steunen. Dit naar aanleiding van het ontroerende verhaal van mevrouw Bie Tremmerie en haar echtgenote Jan De Varé en hun dochtertje (Bednetter) Klara. Gezien ik hen persoonlijk goed ken (het zijn onze buren), werd een presentatie opgezet in onze club, in het bijzijn van alle leden en echtgenotes, waar Bie het ganse Bednet verhaal is komen toelichten. Onze club is een relatief kleine club en wij steunen voornamelijk kleine, maar vooral lokale initiatieven, echter wel steeds gekoppeld aan kinderen. Maar het verhaal dat Bie ons deelde over haar dochter Clara, die veel steun had aan Bednet, heeft ons enorm gecharmeerd. Kiwanis maakte dan ook graag de som van €5000 over op de rekening van Bednet."

KIWANIS is een wereldwijde organisatie van 600.000 vrijwilligers, die zich inzetten om de wereld van de kinderen te verbeteren, kind per kind, gemeenschap per gemeenschap. Daarnaast is KIWANIS een serviceclub van mannen en vrouwen die willen samenwerken om gezonde opvattingen en edele idealen na te streven, die meer eerlijkheid, rechtvaardigheid, vaderlandsliefde en goede wil met zich meebrengen. Het aanmoedigen van de toepassing van de gouden regel, die luidt: “behandel een ander zoals je zelf door hem behandeld wil worden”. In België zijn er 215 lokale clubs met ca 700 leden. Om als nieuw lid aanvaard te kunnen worden moet men voorgedragen worden door twee peters en tenminste twee clubvergaderingen (op uitnodiging) hebben bijgewoond en aanvaard worden door de algemene vergadering der clubleden.