Steun Bednet als bedrijf

De recente besparingen bij de Vlaamse overheid treffen ook Bednet. In 2020 schroefde de overheid ook de subsidie voor synchroon internetonderwijs terug met 6%. We willen niet dat onze langdurig zieke kinderen daar de dupe van zijn. Wij hebben de steun van uw bedrijf meer dan ooit nodig.  Bednet kijkt naar de toekomst en zet sterk in op technologische innovatie. Steun Bednet om internetonderwijs te garanderen en te innoveren naar haar gebruikers toe. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Mathieu Tallon - 016/20.40.45 - mathieu.tallon@bednet.be

Acties om Bednet te steunen

Actie

Zet via je onderneming een actie op touw voor Bednet.  Organiseer een inzamelactie en sensibiliseer zo:

  • je werknemers, door ze bij dit positieve initiatief te betrekken
  • je klanten
  • je leveranciers 
  • je medewerkers

Via ons actieplatform kan je makkelijk zelf een actie ten voordele van Bednet opzetten en online geld inzamelen via crowdfunding.
Idee: Op de Nationale Pyjamadag van Bednet (vrijdag 12 maart) kan je als firma meer doen dan symbolisch steunen. 

Naar het actieplatform

Marketing voor het goede doel

Je onderneming schenkt een percentage van de verkoopswinst aan Bednet. Vb: Tomabel organiseert jaarlijks een back-to-school actie. Voor elk verkochte tros kerstomaatjes gaat er een bedrag naar Bednet.

Of laat je inspireren door Otolift. Deze firma schonk 2 jaar lang een Bednetpoes t.w.v. €25,-. aan elke klant die een traplift kocht.  Je kan de Bednetpoes ook als Sinterklaas- of eindejaarsgeschenk aan je medewerkers geven.

 

 

Laat je inspireren

Wat is de succesformule voor een goede bedrijfsactie?

BCD Travel zamelde vorig jaar het fantastische bedrag van €10.000 in voor Bednet. Hoe pakten zij het aan? Wij vroegen het aan Koen Derison, senior director global operations bij BCD Travel.

De firma helpt organisaties om slimmer te reizen en meer te bereiken. Naast het managen van zakenreizen (in meer dan 109 landen) zet BCD Travel zich wereldwijd ook in voor verschillende goede doelen. “Menselijke en sociale waarde creëren is ingebakken in onze bedrijfsvisie. Bednet is één van die goede doelen waar we maar al te graag onze schouders onder zetten”, vertelt Koen Derison. 

Lees het hele interview

Steun met je serviceclub

Serviceclub Sven Denayer, secretaris van de Service Club Kiwanis Destelbergen vertelt: "Ongeveer een jaar terug hebben wij vanuit onze serviceclub Kiwanis Destelbergen beslist om Bednet te steunen. Dit naar aanleiding van het ontroerende verhaal van mevrouw Bie Tremmerie en haar echtgenoot Jan De Varé en hun dochtertje (Bednetter) Klara. Gezien ik hen persoonlijk goed ken (het zijn onze buren), werd een presentatie opgezet in onze club, in het bijzijn van alle leden en echtgenotes, waar Bie het ganse Bednet-verhaal is komen toelichten. Onze club is een relatief kleine club en wij steunen voornamelijk kleine, maar vooral lokale initiatieven, echter wel steeds gekoppeld aan kinderen. Maar het verhaal dat Bie ons deelde over haar dochter Klara, die veel steun had aan Bednet, heeft ons enorm gecharmeerd. Kiwanis maakte dan ook graag de som van €5000 over op de rekening van Bednet."