Je bent hier:

U bent hier

Bednet steunen

De recente besparingen bij de Vlaamse overheid treffen ook Bednet. In 2020 schroeft de overheid ook de subsidie voor synchroon internetonderwijs terug met 6%. We willen niet dat onze langdurig zieke kinderen daar de dupe van zijn. Wij hebben jouw steun meer dan ooit nodig. Met jouw financiële bijdrage kopen wij computermateriaal aan om het groeiend aantal kinderen in contact te brengen met hun klas. In 2019 volgden meer dan 1000 zieke leerlingen de les via Bednet.  Je kan Bednet steunen op verschillende manieren via een gift, een (warme) actie, een geschenkbon, een aankoop,...  Bedankt om zieke kinderen te steunen ! 

 

Doe een gift

Help je graag mee om langdurig zieke kinderen weer naar de klas te brengen?

Zet een actie op

Zet je eigen actie op. Alles kan en wij helpen graag mee.

Steun ons als bedrijf

Investeer mee in technologie die iedereen de kans biedt om onderwijs te volgen.

Rekeningnummer

Giften zijn welkom op BE56 001-5995000-88 met vermelding “naam + gift Bednet”. Vanaf 40 euro per jaar heb je recht op een fiscaal attest.

Heb je nog vragen?

Contacteer ons via info@bednet.be. Download hier onze folder met alle informatie. Financiële details over 2016 kan je in onze jaarrekening terugvinden.

                                                

 

Bednet is lid van Donorinfo. Onze gecontroleerde jaarrekening wordt in alle transparantie gepubliceerd op donorinfo.be

 Bednet volgt de ethische code van het VEF

 Wij gebruiken alle giften op een efficiënte manier, voor een maximale impact en transparantie. Het volgen van deze ethische code houdt in dat onze schenkers, medewerkers en personeelsleden minstens een keer per jaar worden ingelicht over het gebruik van de ingezamelde fondsen.