Adopteer een scanner/printer

Adopteer een scanner/printer

Met 100 euro zorg je ervoor dat een ziek kind en de klas een scanner/printer krijgt waardoor de hele Bednetervaring nog voelbaarder wordt. Dankzij jouw gift kan de juf de samenvattingen van de les doorsturen, kan het kind echt toetsen invullen en kan het beloond worden met die vette tien en een pluim van de juf. Dankzij jouw gift kunnen tekeningen hun weg vinden naar de klas en opbeurende woordjes in lieve kaartjes de Bednetter oppeppen in moeilijke dagen.

Doe het nu! Stort uw gift voor deze adoptie op IBAN BE56 0015 9950 0088 BIC GEABEBB) met vermelding “naam+ GIFT adoptie printer-scanner”.

Ook een actie opzetten?

Ben je op zoek naar een directe manier om een goed doel te steunen? Wil je kinderen hun recht op onderwijs steunen, ook als ze ziek zijn? Denk dan even aan Bednet en zamel met ons fondsen in om het zo nodige materiaal te kunnen aankopen en onze werking te financieren. Helpen kan op verschillende manieren. Door een schenking van geld maar ook tijd en expertise zijn goud waard. Wij komen graag ter plaatse om onze werking toe te lichten of na te denken hoe we samen de meeste gepaste actie op poten zetten.  

Hebben jullie al een actie in gedachten? Registreer ze dan zeker. Hierdoor kunnen we jullie beter ondersteunen met informatie, promotiemateriaal en communicatie via onze kanalen en contacten.

Registreer je actie hier